Maria Himmelreich

Himmelreich interim HRM | Loopbaan

Skills

altijd in ontwikkeling communicatief sterk in woord en schrift conceptueel denker flexibel inzetbaar inventief bij reorganisties mensenkennis neemt besluiten ontwikkelen en implementeren HR beleid organisatiesensitiviteit sterk in plannen en organiseren troubleshooter weet anderen te overtuigen weet goed prioriteiten te stellen weet mensen te motiveren werkt proactief

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

HRM - interim, op projectbasis en/of  uur-basis

HRM - beleid, operationeel en strategisch

Advies,  organisatieadvies- personeelsadvies en arbeidsrechtelijk

Loopbaan, loopbaanadvies- loopbaantrajecten- outplacement- re-integratie (2de spoor)

Scholingsadvies

Werving & Selectie 


re

Sinds oktober 1997 ben ik ondernemer. Voor die tijd heb ik een aantal functies bekleed binnen de hulpverlening o.a. bij justitie, en als HRM-adviseur bij een gemeente. De stap naar het ondernemerschap is een hele bewuste keus geweest. Ik ben iemand met veel energie die altijd op zoek is naar uitdaging. Naast de uitvoering van HR en loopbaan opdrachten, binnen het MKB, overheid en zorginstellingen, houd ik mij ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe diensten of methodes op mijn vakgebied.  

In de loop der jaren heb ik zo'n 30tal HR opdrachten vervuld op tactisch en strategisch niveau. Mijn expertise en belangstelling is het leiden van reorganisaties, harmoniseren van arbeidsvoorwaarden e.d., HR beleid ontwikkelen en implementeren. Daarin zoek ik de samenwerking met directie, managers en OR / personeelsvertegenwoordiging. 

 Als recruiter voor het midden- en hoger kader werk ik nauw samen met een collega waarbij we gebruik maken van de kerntalenten methode.  Deze methode zetten we in om kandidaten te screenen op hun kerntalenten om zo gedrag te kunnen voorspellen in een specifiek baan en omgeving.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Himmelreich interim HRM | Loopbaan

Provincie: Noord-Holland

Amsterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina