Mascha Mooy

Bye Bye Burnout

Skills

bore-out burn-out CEO coaching consultancy empowerment health - gezondheid innovatie overspannen personal development professioneel spreker sales Stressmanagement vitaliteit work-life balance

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

re

Mascha Mooy (1979) is de oprichter van Bye Bye Burnout. Met veel succes is Mascha jarenlang actief geweest in corporate omgevingen als sales manager, waarna zij door een burn-out afscheid moest nemen van haar sales carrière. In de periode dat ze met een burn-out kampte, kwam zij erachter dat er geen gestructureerde aanpak is voor de begeleiding van medewerkers met een burn-out. Daarom liet ze zich omscholen tot burn-out specialist, om uiteindelijk Bye Bye Burnout op te richten. Inmiddels is Bye Bye Burnout een landelijk dekkend netwerk wat zich volledig richt tot MKB Nederland en kennisorganisaties met 50-120 fte met een concrete aanpak gericht op herstel.

Mascha heeft ervoor gezorgd dat Bye Bye Burnout DE sparringpartner binnen MKB Nederland is en dat bedrijven de best passende oplossing krijgen door de concrete aanpak van Mascha. Mascha biedt op een hele heldere manier duidelijkheid en richting aan alle betrokkenen om de verzuimkosten te laten dalen en de medewerker binnen 100 dagen weer op de werkplek te krijgen. Een burn-out is niet moeilijk op te lossen als je weet hoe dat moet. Mascha weet dat!

Mascha is spreker en adviseur voor veel bedrijven. Zij adviseert deze bedrijven op het gebied van preventie, stress en hoe om te gaan met zieke werknemers. Dit doet Mascha op een humoristische no-nonsense manier. Tevens is Mascha sparringpartner voor ondernemers die advies nodig hebben op het gebied van burn-out en stress. Binnen corporate omgevingen wordt Mascha vaak ingehuurd om voor young professionals te spreken, die aan het begin van hun carrière staan. Mascha weet immers als geen ander hoe snel een carrière binnen een corporate omgeving abrupt voor langere periode onderbroken kan worden door een burn-out. Deze ervaring in haar eigen carrière gaf Mascha de motivatie om het taboe rondom burn-out op te heffen. Mascha is ervan overtuigd dat een burn-out geen nieuw ontdekt exotisch huisdier is maar iets wat iedereen kan overkomen als je niet oplet!

Mascha is in te huren als spreker voor bedrijven. Tevens geeft zij workshops aan afdelingen over bijvoorbeeld preventie en herkenning van stress symptomen.
Meer informatie of wil je Mascha inhuren?

Neem direct contact op met Mascha via mascha@byebyeburnout.nl of bel 06 38 22 66 14.Ga terug naar de deelnemers pagina

Bye Bye Burnout

Provincie: Noord-Holland

AMSTERDAM

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina