Johan Brekelmans

Greyt Partner Brekelmans

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

BE GREAT.

Waarom goed zijn, als je groots kunt worden? Breng je onderneming naar een hoger niveau met de beste kennis en ervaring uit de branche.

Greyt is een team van ervaren cfo’s, controllers, consultants en vakspecialisten. Onze drive is groei en waarde creëren voor jouw organisatie. We weten wat je nodig hebt om verder te komen en op welke momenten. Want hoe goed je ook weet waar je wilt zijn, via welk pad ga je daar komen? Greyt ontwikkelt samen met jou een strategie, een plan en helpt je bij de uitvoering.

Bekijk ook onze producten.


MOVE ON AND UP.

Wij brengen ondernemerskracht terug in de organisatie door weer focus en structuur te creëren. Dat kan van waarde zijn op verschillende momenten. Stagnatie bijvoorbeeld, of juist plotselinge groei.

Zo ben je misschien wel ooit begonnen met de mooiste ambities en beste bedoelingen, maar is de organisatie inmiddels erg complex geworden en word je ingehaald door de waan van de dag. Ineens vul je je dagen met ballen hooghouden. Ben je operationeel bezig, in plaats van ondernemend. Hoe nu verder?

Maar het kan ook zijn dat je torenhoge ambities juist ineens werkelijkheid lijken te worden. Nu komt de bijkomende stress van: what if it works?! Hoe nu verder? Hoe krijg je iedereen mee? Hoe zorg je dat je de vraag aankan en niet ten onder gaat aan je succes?

Wat de aanleiding ook is. Lig er vooral niet nog langer wakker van. Greyt maakt ondernemen weer leuk met een duidelijke strategie en een solide plan om je doelen te bereiken.

re

“Het plezier in mijn werk haal ik uit het vooruithelpen van de ondernemer”

Ik ben een ervaren, ambitieuze, gedreven, enthousiaste professional acterend als CFO / Financieel Directeur. Als partner bij Greyt maak ik deel uit van een ervaren team van cfo’s, controllers, reporting-, Business Intelligence- en vakspecialisten. Onze drive is om groei en waarde te creëren binnen organisaties. Greyt gelooft dat je sneller groeit met de juiste expertise, kennis en kunde om je heen. Een tweede man die niet bang is om te zeggen waar het op staat en de ondernemerszin weer terugbrengt in de organisatie.

De kracht van Greyt ligt in de uiteenlopende ervaring van alle partners in verschillende branches. Zo heb ik ruime ervaring binnen logistiek, handel zowel B2B als B2C, financiele dienstverlening en kapitaalintensieve bedrijven.

Het plezier in mijn werk haal ik uit het vooruithelpen van de ondernemer bij de ontwikkeling van haar/zijn onderneming. Daarbij richt ik mij op waarde creëren door strategische en tactische ondersteuning waarbij de aandacht niet alleen uitgaat naar de cijfers maar ook naar interne organisatie, processen en mensen.


Je kunt mij bereiken, telefonisch via 06-54222810 of via e-mail johan.brekelmans@greyt.nl

Ga terug naar de deelnemers pagina

Greyt Partner Brekelmans

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina