Richard van Nijkerk

Buro Bivak

Skills

Big Idea Branding en Positionering Communicatie Strateeg Fietser Marketing Communicatie Consultant Marketing Communicatie Regisseur Marketing Communicatie Specialist Reclameman Storytelling

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Buro Bivak is een pop-up creative agency. Wij hebben geen vaste werkplekken, dus ook geen duur kantoor. Liefst opereren we bij onze opdrachtgevers, of vanuit een locatie in de buurt. Daar ontwikkelen we van positionering tot creatieve strategie; campagnes, concepten, activaties en ‘flexibele’ content. Met dat laatste bieden wij de doelgroep relevante boodschappen op het moment dat ze ervoor openstaan. Bereiken en beraken in optima forma. Gevoed vanuit data en inzichten. Aangereikt middels marketing automation.

Richard van Nijkerk is als eigenaar verantwoordelijk voor de spilfunctie aan de zijde van de opdrachtgever. Van daaruit helpt en adviseert hij de opdrachtgever. Eventueel ondersteund door een
 inhouse creatief team voor het ontwikkelen van strategie, campagne en content. Extern uitvoerende partijen stuurt hij desgewenst aan volgens het Hollywood model.
Als opdrachtgever heb je volgens ons model de beschikking over een compact dedicated team, dat de organisatie door en door leert kennen. Zo blijf je flexibel zonder de ballast van overhead of een teveel aan schakels. Met altijd één meewerkend, eindverantwoordelijk persoon die de regie heeft en de campagnes vlot trekt.


Door op deze wijze te werken bespaar je als opdrachtgever op kosten en onnodige overhead; de lijnen zijn korter en door het grote netwerk dat Richard de afgelopen ruim 25 jaar heeft opgebouwd zijn de beste strategen en creatieven binnen handbereik. Zo heb je het beste werk tegen normale tarieven, binnen een compact en flexibel buro-netwerk.

re

Reclameman en fietser.

Ruim vijfentwintig jaar ervaring in communicatie, marketing en sales. Waarvan 15 jaar als eigenaar van twee reclame-bureau’s. Heeft de transitie van thematische naar interactieve communicatie doorgevoerd in zijn bureau’s. Met Buro Bivak wordt de volgende stap gemaakt. Een pop-up agency, dat zonder eigen werkplekken, maar bij de opdrachtgever op locatie, werkt aan innovatieve en interactieve communicatiestrategieën en concepten.

Adviseert vanuit die visie opdrachtgevers. Doet zowel de strategie als regie m.b.t. het aansturen van creatieven of (digitale) bureau’s en het briefen en beoordelen van campagnes. Helpt ondernemingen en merken hun communicatie-doelstellingen te verwezenlijken in dit digitale tijdperk. Van strategiebepaling tot hands-on uitvoering.

Enthousiast persoon, leergierig, inspirerend, strategisch en creatief, innovatief en sportief. Gelooft in communicatie die ertoe doet. En merken die oprecht betrokken zijn en een authentiek verhaal hebben. Maar wel een verhaal dat in dit digitale tijdperk past.

Meer weten? Ik fiets graag langs, om alles over mijn ideeën, mogelijkheden, jouw merk en BIVAK te vertellen!

Ga terug naar de deelnemers pagina

Buro Bivak

Provincie: Noord-Holland

Badhoevedorp

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina