Jeroen Wijkamp

Wijkamp Analyses

Skills

analytisch communicatief sterk (stijlflexibiliteit) conceptueel doortastend kritisch organisator in complexe omgevingen praktisch

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Gespecialiseerd in blanco betalingsverkeer – binnenlands, SEPA en echt internationaal. Sinds 2010 heb ik bijgedragen aan uiteenlopende compliance-projecten. Het opzetten van privacy-processen vormt mijn belangrijkste werk sinds 2015 (eerst Wbp, nu GDPR/AVG).

Werkervaring:
- 20+ jaar in financiën en zakelijke dienstverlening met focus op operationele excellentie
- 10+ jaar freelance als informatie-/business analist/projectleider voor financials
- 10 projecten in bank- (SNS, MoneYou, Knab, ING) en verzekeringswezen (NN, Atradius)
- 5+ jaar als payments consultant (Payguard, SEPA Service Group, Ereon)

re

Betrokken en sociaal vaardig met oog voor zijn omgeving. In staat om duurzame verbindingen te leggen tussen belanghouders, leveranciers en projectteams. Hecht belang aan ontwikkeling van medewerkers en geeft zelf training.

Als adviseur en business analist veelzijdig in bedenken en uitwerken van concepten en het verbeteren van bedrijfsprocessen en IT-oplossingen. Verzekert een bedrijfsbrede borging door ervaring in m.n. financiële, administratieve, service en ICT-beheerprocessen/ITIL. Daarbij bewezen in staat te zijn om de interactie tussen processen, mensen, cultuur, organisatie en systemen te optimaliseren.

Sterk in het structureren van werkzaamheden en het sturen volgens gestructureerde methoden. Daarbij past hij de aanpak aan op de situatie, met Prince2 als leidraad en de dagelijkse aansturing volgens Agile/Scrum.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Wijkamp Analyses

Provincie: Noord-Holland

Amsterdam

Branche: Zakelijke dienstverlening

Werknemers: 1 - 4

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina