Gé Baar

Park Financial Services BV

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Financieringsgilde is in 2016 opgericht en met ons team van adviseurs regelen we elke MKB financiering.

We zijn gestart omdat financieren voor ondernemers lastig is geworden. De traditionele aanbieders geven niet langer advies bij de voorbereiding en investeringsbeslissing. Daarnaast zijn er meer nieuwe aanbieders en oplossingen op de markt waardoor er echt wat te kiezen valt!

We bestaan uit een team van ervaren financieel adviseurs en zijn in heel Nederland actief, waardoor u altijd beschikt over een adviseur in de buurt. De financieel adviseurs van Financieringsgilde hebben aantoonbare ervaring en zijn volledig op de hoogte van de mogelijke financieringsvormen zodat ze in elke situatie passend advies kunnen geven.

We werken samen met de beste geldverstrekkers die voor u beschikbaar zijn. U kunt dus voor alle investeringen bij ons terecht. Of u geld leent bij uw huisbank of een van de nieuwe aanbieders in de markt, wij regelen elke MKB financiering.

  • één persoonlijke adviseur voor alle geldverstrekkers
  • advies bij voorbereiding en investering
  • u kunt ondernemen terwijl wij de financiering regelen
  • de grootste kans op een financiering
  • uw persoonlijk adviseur ook na verkrijgen van de financiering

re

Vitaal, betrouwbaar, enthousiast, deskundig en klantgericht met een lach. Zomaar wat woorden die mij typeren als mens en als adviseur. 

Als onafhankelijk adviseur bedrijfsfinanciering help ik ondernemers bij het realiseren van hun dromen door het organiseren van de meest geschikte financiering. Ik help u om uw plannen te verbinden met de juiste financiers en investeerders.

Als analist, risk manager en zakelijk accountmanager mocht ik de afgelopen jaren bij de bank met de plannen van ondernemers aan de slag en heb ik talloze financieringstrajecten succesvol afgerond. Na een fantastische tijd, heb ik het roer omgegooid. Mede door de samenwerking met ondernemers heb ik ervoor gekozen om in de toekomst ook als ondernemer door het leven te gaan, om ze samen te realiseren.  

Veel ondernemingsplannen zijn nog uitstekend te financieren met een traditionele bankfinanciering. Echter, de vraag naar alternatieve financieringsvormen groeit en goed advies voor ondernemers hierover ontbreekt vaak nog. Om ondernemers nog beter van dienst te zijn, bied ik hen als onafhankelijk adviseur helderheid in een vaak ondoorzichtige markt van alternatieve bedrijfsfinancieringen. Niet alleen alternatieve financieringsvormen zijn actueel, ook de traditionele bankfinanciering is in beweging. De banken worden door regelgeving en solvabiliteitseisen gedwongen om hun business model aan te passen. Zo kunnen bijvoorbeeld zelfs 'gewone' herfinancieringen een uitdagend traject worden waar andere oplossingen nodig zijn. Bij dit alles verlies ik de bancaire mogelijkheden niet uit het oog. Sterker nog, regelmatig biedt een combinatie van financieringsmogelijkheden de beste oplossing. Én dit doe ik niet alleen, als Financieringsgilde zijn wij een hecht team waar alle kennis inhouse aanwezig en beschikbaar is.


Op deze manier kan ik een betekenisvolle bijdrage blijven leveren aan een groep mensen die mij nauw aan het hart ligt: enthousiaste ondernemers die weten wat het is om door te zetten.

Samen dat plan realiseren. Iemand hebben die in je gelooft, kansen zien waar anderen ze wellicht nog niet zien en plannen waarmaken. Ik ben graag die persoon. De trusted advisor, ervaren professional en verbinder.

Zie je kansen of meerwaarde om met elkaar te verbinden, neem dan gerust contact met mij op.
M - 0613467498 
E - gbaar@financieringsgilde.nl
I  - www.financieringsgilde.nl

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Park Financial Services BV

Provincie: Noord-Holland

Amsterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina