Stem nu op je ondernemer in de anderhalve meter economie!

Deze maand een coronaproof Product van de Maand. Mensen hebben via social media van MKB-Amsterdam ondernemers genomineerd die innovatief en creatief omgaan met de anderhalve meter.

Welke van deze genomineerde producten is jouw favoriet?

– Beachevents, normaal een organisator van evenementen, heeft zijn innovatiekracht ingezet en een online rouwomgeving ontworpen voor nabestaanden van overleden coronapatiënten;
– Verschillende restaurants die zeer creatief een ‘drive in’ van Loetje aan de Amstel, ‘uitgekookt box’ van Ron Blaauw, of ‘privé kas’ van Restaurant Mediamatic;
– De heerlijke likeuren van de Likeursmeisjes die mensen door de angstaanjagende coronatijd brengen;
– Desinfecterende lampen van LEDesign Projectverlichters;
– Mondkapjes reinigen met UV-C licht van Glim. En een antibacteriële sleutelhanger van OPHENR.
– Facilitaire diensten van Breedweer die coronaproof zijn gaan werken en ook sekswerkers hebben omgeschoold tot schoonmakers;
– Mind- en bodytrainingen van Zest your life, die hun klanten behouden door alle yoga, meditatie en pilates lessen elke dag online te geven;
– Dutchmuseumgiftshop.nl, een online platform voor museum winkels, om zo de musea een bron van inkomsten te geven in de tijden dat zij nog dicht moeten blijven.
– Of websites die bedrijven en scholen ondersteunen bij de omschakeling naar de anderhalvemeter samenleving als www. coronaveiligkantoor.nl. Bedrijven kunnen hier onder andere linten, stickers, desinfectiegel bestellen.

Stemmen kan tot vrijdag 15 mei, 10.00 uur op onze Facebook pagina van MKB-Amsterdam: https://poll.app.do/ondernemen-op-anderhalve-meter?fbclid=IwAR30ROGDsJPXMfKJw1HQMlJa_EF7znqRtTsSaFyeoK82Ygga28QC2Xl7I_c

Een vakjury, onder leiding van Bert Bos, kiest uit de top 3 van de nominaties een winnaar. De winnaar wordt woensdag 20 mei bekend gemaakt tijdens een uitzending van MKB TV.