“UITJES MET APPELSTROOP” EERSTE WINNAAR PRODUCT VAN DE MAAND

Tijdens het MKB Najaarscongres op 15 november 2019 is onder aanwezigheid van ondernemers uit Amsterdam voor de eerste keer de MKB Amsterdam prijs “Product van de maand” uitgereikt aan Oos Kesbeke voor het product “Uitjes met Appelstroop”.

Namens de jury noemt Bert Bos (initiatiefnemer van deze prijs; werkzaam bij de Hogeschool Amsterdam) het winnende product. “gekmakend lekker” en een typisch voorbeeld van een Amsterdams innovatie. Een creatief en duurzaam product ontwikkeld door een gerenommeerd Amsterdams ondernemer in samenwerking met een van de topchefs in Nederland Jonnie Boer. Een mooi en typisch voorbeeld van Amsterdamse innovatie.

Vanaf nu kunnen suggesties voor nominaties met betrekking tot de verkiezing van het Product van de Maand worden toegestuurd naar info@mkb-amsterdam.nl. Geef in de motivatie aan wat zo aanspreekt in het voorgedragen product en waarom het zou moeten worden verkozen. De bekendmaking van het Product van de Maand is tijdens de MKB Groeiborrel in Café Wildschut op het Roelof Hartplein. De eerstvolgende borrel is op donderdag 16 januari van 17.00u tot 20.00u. Amsterdamse ondernemers zijn van harte uitgenodigd.

Door | 15 november 2019 | Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!

Over de schrijver: