MKB Inkoopvoordeel (powered by FM Portal)

U bevindt zich hier:  Home/Wie zijn wij/MKB Inkoopvoordeel (powered by FM Portal)

logo-mkb-amsterdam-inkoopMKB Amsterdam en Facility Portal hebben speciaal voor leden een inkooppakket samengesteld: “MKB Amsterdam Inkoop“. Door deze samenwerking is Facility Portal een van de inkooppartners van MKB Amsterdam.

Facility Portal is een facilitair inkoop- en projectmanagement bureau. De oplossingen van Facility Portal zijn tijdelijk of structureel. Naast het adviseren ligt onze kracht ook in het implementeren van de procesgeoriënteerde adviesconcepten. Door onze aanpak blijven we dicht bij onze opdrachtgevers en professionals.

Facility Portal ondersteunt u bij al uw vraagstukken op het gebied van inkoop en contractbeheer met haar Fm Portal® labels: Inkoop, Veiligheid, Milieu, Schoon & Consultancy. Wij willen u ontzorgen en een inkoopvoordeel aanbieden voor verschillende (facilitaire) diensten. Door onze inkoop te combineren kunnen wij goede afspraken maken over de prijs & kwaliteit.

MKB Amsterdam Inkoop garandeert minimaal 10% besparing (Cure, no Pay!) en andere substantiële voordelen. Bespaar op uw kosten en profiteer van het grote professionele netwerk van MKB Amsterdam Inkoop!

Besparen op afvalverwerking
Een ander label van Facility Portal, Fm Portal® Milieu, verzorgt de afvalverwerking van A tot Z met voordelige tarieven. In de afgelopen maanden heeft Fm Portal® Milieu enorme besparingen weten te realiseren op afvalverwerking, tot wel 47%!

Bent u benieuwd wat u kan besparen op uw afvalverwerking. Klik hier.

Aanbod producten en diensten

Als lid van MKB Amsterdam kunt u voordelig inkopen op verschillende diensten waar u als ondernemer regelmatig mee te maken krijgt. Bekijk deze brochure en benut de voordelen die MKB Amsterdam en Facility Portal u bieden.

Gratis facilitaire scanFacility-Portal-brief
Als lid van MKB Amsterdam biedt Facility Portal u o.a. een GRATIS scan aan waarbij wij garanderen minimaal 10% te kunnen besparen op de inkoop van uw facilitaire producten en diensten. Neem voor een gratis scan contact op met de heren Bart Lubbers en Rene Koenen via:  Telefoon: 071 3318 200, e-mail:  backoffice@facilityportal.nl

keuze-scans-groot

Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor leden van MKB Amsterdam.