Inkoopvoordeel

U bevindt zich hier:  Home/Wie zijn wij/Inkoopvoordeel

logo-mkb-amsterdam-inkoopFacility Portal en MKB Amsterdam vormen samen: “MKB Amsterdam Inkoop“. Door deze samenwerking is Facility Portal dé inkooppartner van MKB Amsterdam.

Facility Portal is een facilitair inkoop- en projectmanagement bureau. De oplossingen van Facility Portal zijn tijdelijk of structureel. Naast het adviseren ligt onze kracht ook in het implementeren van de procesgeoriënteerde adviesconcepten. Door onze aanpak blijven we dicht bij onze opdrachtgevers en professionals.

Facility Portal ondersteunt u bij al uw vraagstukken op het gebied van inkoop en contractbeheer met haar Fm Portal® labels: Inkoop, Veiligheid, Milieu, Schoon & Consultancy. Wij willen u ontzorgen en een inkoopvoordeel aanbieden voor verschillende (facilitaire) diensten. Door onze inkoop te combineren kunnen wij goede afspraken maken over de prijs & kwaliteit.

MKB Amsterdam Inkoop garandeert minimaal 10% besparing (Cure, no Pay!) en andere substantiële voordelen. Bespaar op uw kosten en profiteer van het grote professionele netwerk van MKB Amsterdam Inkoop!

Besparen op afvalverwerking
Een ander label van Facility Portal, Fm Portal® Milieu, verzorgt de afvalverwerking van A tot Z met voordelige tarieven. In de afgelopen maanden heeft Fm Portal® Milieu enorme besparingen weten te realiseren op afvalverwerking, tot wel 47%!

Bent u benieuwd wat u kan besparen op uw afvalverwerking. Klik hier.

Gratis facilitaire scanFacility-Portal-brief
Als lid van MKB Amsterdam biedt Facility Portal u een GRATIS scan aan waarbij wij garanderen minimaal 10% te kunnen besparen op de inkoop van uw facilitaire producten en diensten. Neem voor een gratis scan contact met ons op via:  Telefoon: +31(0) 71 3318 200, e-mail: backoffice@facilityportal.nl.

keuze-scans-groot

Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor leden van MKB Amsterdam.