Dirk de Bie nieuwe directeur MKB-Amsterdam

Dirk de Bie is vanaf 1 juni directeur MKB-Amsterdam. De Bie, 36 jaar, was de afgelopen jaren actief als interim-adviseur voor bedrijfsleven en overheid in de Metropoolregio Amsterdam. Daarvoor werkte hij 4 jaar als adviseur regiostimulering bij Kamer van Koophandel Amsterdam. De Bie volgt als directeur Fabian Nagtzaam op die per heden werkzaam zal zijn als Directeur-bestuurder bij Supportersvereniging Ajax.

Voorzitter van MKB-Amsterdam, Bart Drenth, geeft aan Fabian Nagtzaam veel succes te wensen in zijn nieuwe functie en ziet uit naar de samenwerking met Dirk de Bie als zijn opvolger. De Bie ziet het als uitdaging om met frisse activiteiten en inhoudelijke bijeenkomsten van toegevoegde waarde te zijn voor het MKB in Amsterdam en wil de vereniging verder laten groeien.

De Bie: “MKB-Amsterdam draagt bij aan de versterking van het regionale ondernemersklimaat en de economische concurrentiepositie van Amsterdam. We bieden onze leden een (zakelijk)netwerk, organiseren bijeenkomsten en voorzien hen van handige tools en de laatste ontwikkelingen in de wereld van de ondernemer. Ik verwacht samen met ondernemers de gesprekspartner te zijn en blijven richting gemeentebestuurders, raadsleden, ambtenaren en de provincie. Wij zijn er namelijk voor en door ondernemers”, besluit de kersverse directeur.

Door | 08-06-2017 | Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver: