Bent u dé Amsterdamse ondernemer van 2017? Creatief, innovatief en een voorbeeld voor andere ondernemers in de stad? Meld u dan aan voor de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017.

De Amsterdamse Ondernemersprijs is een beloning voor de Amsterdamse ondernemer die uitblinkt in creatief en innovatief ondernemerschap. U komt ervoor in aanmerking als uw bedrijf de afgelopen drie jaar groeide in omzet, winst of aantal medewerkers. En als u uw medewerkers elke dag weer weet te motiveren.

Jubileumeditie

De tiende Amsterdamse Ondernemersprijs wordt op 22 november uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in de Amsterdam RAI. De winnaar wordt dan gekozen uit drie finalisten die zich op deze dag presenteren aan een publiek dat bestaat uit zo’n 1500 Amsterdamse ondernemers. De Amsterdamse Ondernemersprijs is een initiatief van Gemeente Amsterdam in samenwerking met MKB Amsterdam, Rabobank, Marktlink, Het Parool, De Ondernemer en Synpact.

Winnaar 2016

Oos Kesbeke van Kesbeke Fijne Tafelzuren won de prijs vorig jaar. Volgens de jury heeft Kesbeke met zijn ervaring en zijn netwerk in culinair Nederland van zijn familiebedrijf een begrip gemaakt. Bovendien neemt het bedrijf werknemers aan uit alle bevolkingsgroepen, van werknemers met een beperking tot aan statushouders. Duncan Stutterheim (ID&T), Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely) en Henk Janssen (Lightwell) wonnen eerdere edities van de Amsterdamse Ondernemersprijs.

Aanmelden

Aanmelden voor de Amsterdamse Ondernemersprijs kan t/m 8 oktober. Dan kiest een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van de deelnemende partners en oud winnaars van de prijs, tien genomineerden. Benieuwd waar u als werknemer aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de prijs? Kijk dan snel op onze website www.amsterdam.nl/ondernemersprijs.

Bent u een duurzame ondernemer? Schrijf u dan ook uiterlijk 8 oktober in voor de DAM Prijs 2017; dé prijs voor de meest duurzame ondernemer van Amsterdam.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Bart Drenth

Bart Drenth

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Energie besparen?

Energie besparen?

De wattjemoetweten (Watt) campagne informeert ondernemers over de informatieplicht energiebesparing. De focus van de campagne verschuift naar energiebesparing: www.wattjemoetweten.nl. Meerdere ondernemers zijn geïnterviewd voor de campagne waaronder Klaas Fuite van Bakkerij Fuite. Dit familiebedrijf heeft de afgelopen drie jaar de CO2 footprint van het bedrijf met 30% weten te verminderen.

MKB TV: duurzaam ondernemen in tijden van crisis

MKB TV: duurzaam ondernemen in tijden van crisis

Duurzaam ondernemen in de crisis, is dat realistisch? Veel mkb’ers hebben nu wel wat anders aan het hoofd. In deze crisis lijkt het handig om investeringen uit te stellen, of toch niet?  Olof van der Gaag, voorzitter Duurzaamheidsraad Amsterdam: “doe het juist nu, het...

Opmerkelijk ondernemen, column Bert Bos

Opmerkelijk ondernemen, column Bert Bos

Toch weer een Belg, flitste het door mijn hoofd toen ik het nieuwe plan las om van Amsterdam een allesomvattende stad te maken. Allesomvattend is Inclusief Noord. Sinds de aanleg van het Centraal Station eind 19e eeuw was de doorslaggevende brug vanuit het centrum...

Ingewikkelde vergunningaanvragen

Ingewikkelde vergunningaanvragen

Gemeenten in de regio werken behoorlijk soepel mee aan plannen van ondernemers om te kunnen functioneren in de anderhalve meter economie. Voor sommige aanvragen ligt dat ingewikkeld omdat er meerdere bestuurslagen en beleidsafdelingen bij betrokken zijn. Dit speelt...

RED WAT ER TE REDDEN VALT

RED WAT ER TE REDDEN VALT

Een open brief van onze voorzitter aan de gemeenteraad: stel een taskforce in. Steunmaatregelen van de overheid zijn en blijven nodig. Maar ze zijn niet genoeg. Omdat financiële steun altijd maar een deel van de kosten dekt en uitstel van betaling geen afstel is. Het enige wat deze bedrijven kan redden is dat hun omzet weer op peil komt. En wel zo snel mogelijk.

Manifesto voor duurzaam en circulair ondernemen

Manifesto voor duurzaam en circulair ondernemen

Precies vijf jaar geleden werd Manifesto opgericht, één van de initiatiefnemers is Erik Friedeberg. Hij vertelt zijn verhaal, drijfveren en zijn motivatie om deze duurzame coöperatie te starten en uit te bouwen. Met crowdfunding wil hij zijn succesvolle duurzame...